Om oss

Tavelsjö Hembygdsförening bildades 1969 med syfte att ansvara för byns kulturella intressen, samt återkommande arrangemang som t.ex. utställningar, midsommarfest, skördemarknad, julpyssel för barn och julfest m.m.

Vi hoppas du/ni vill stödja oss genom att betala årsavgiften 100 kr per hushåll eller 75 kr för enpersonershushåll. Medlemskapet gäller per kalenderår, och den som vill stötta vår verksamhet kan betalas till Bg 5607-0147, Tavelsjö hembygdsförening, eller Swish 123 373 75 74, skriv årsavgift, namn, adress och telefonnummer.

Inbetalningskort med verksamhetsplan kan laddas hem här.

Senast ändrad jun 12, 2021 @ 20:43