Höstmarknad 16 sept 2018

Tavelsjö Hembygdsförening arrangerar varje år en höstmarknad, med försäljning av allt från spetskål till handgjorda smycken. Ibland finns också möjlighet att leka med lamm, åka hästskjuts eller se hur man klipper får och spinner med en slända.

Vill du boka försäljningsbord till höstmarknaden 2018?

Söndagen den 16 september kl.12-15 är det som gäller för årets marknad 2018. Platsen är  Sundlingska gården, Sand, Tavelsjö.

Anmälan till Karin Ågren tel 070-669 57 43, karin.agren@tavelsjo.se.

Det kostar 100 kr per bord. För ungdomar upp till 18 år kostar bordshyran 50 kr.

Arrangör: Tavelsjö hembygdsförening

Senast ändrad Aug 6, 2018 @ 13:38